Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Vadyba>Kokybės vadyba>Raugintų pasukų kokybės vertinimas
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Raugintų pasukų kokybės vertinimas

  
 
 
123456789101112131415161718
Aprašymas

Įvadas. Antriniai (šalutiniai) pieno perdirbimo produktai. Gaminių kokybės reikalavimai. Raugintos pasukos – antrinis pieno produktas. Produkto kokybė. Raugintų pasukų gamybos technologijos. Raugintų pasukų pakavimas, fasavimas bei tara. AB "Rokiškio sūris" – perdirbimo įmonės charakteristika. Pieno bei pieno produktų perdirbimo įmonės. Išvados. Priedai (1).

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2008-03-22
DalykasKokybės vadybos analizė
KategorijaVadyba >  Kokybės vadyba
TipasAnalizės
Apimtis17 puslapių 
Literatūros šaltiniai6
Dydis163.61 KB
Autoriusd
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2008 m
Klasė/kursas3
Failo pavadinimasMicrosoft Word Rugpienis [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Analizės
  • 17 puslapių 
  • 3 Klasė/kursas
  • 2008 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą