Šperos.lt > Vadyba > Kokybės vadyba > Raugintų pasukų kokybės vertinimas

Raugintų pasukų kokybės vertinimas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.4
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Antriniai (šalutiniai) pieno perdirbimo produktai. Gaminių kokybės reikalavimai. Raugintos pasukos – antrinis pieno produktas. Produkto kokybė. Raugintų pasukų gamybos technologijos. Raugintų pasukų pakavimas, fasavimas bei tara. AB "Rokiškio sūris" – perdirbimo įmonės charakteristika. Pieno bei pieno produktų perdirbimo įmonės. Išvados. Priedai (1).
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Analizės
Kategorija:
Apimtis:

17 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Failo tipas:

Microsoft Word 163.61 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą