Šperos.lt > Vadyba > Kokybės vadyba > Visuotinės kokybės vadyba: ledų ir šaldytų produktų gamybos įmonė

Visuotinės kokybės vadyba: ledų ir šaldytų produktų gamybos įmonė

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.5
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Santrauka. Zusammungfassung. Įvadas. Visuotinės kokybės vadybos teoriniai aspektai. Kokybės ir visuotinės kokybės vadybos samprata. Visuotinės kokybės vadybos reikšmė organizacijai. Pagrindinės visuotinės kokybės vadybos idėjos. Nuolatinis kokybės gerinimas. Dėmesys vartotojui. Darbuotojų dalyvavimas. Visuotinė sistemos integracija. Kokybės matavimas. ISO 9000 kokybės vadybos sistema. Visuotinės kokybės vadybos sistemos kūrimas ir įgyvendinimas. Visuotinės kokybės vadybos elementų analizė. Įmonės aprašymas. Įmonės kokybės sistema. RVASSVT (rizikos veiksnių analizė svarbiuose valdymo taškuose) apžvalga. RVASSVT diegimas. Atsakomybės pasiskirstymas ir RVASVT grupės formavimas. Srauto diagramos sukūrimas ir patikrinimas. RVASVT kokybės sistemos įvertinimas ir peržiūrėjimas. RVASVT diegimo pranašumai ir trūkumai. Visuotinės kokybės vadybos elementų diegimas organizacijoje. Nuolatinis tobulėjimas. Dėmesys vartotojui. Organizacijos kokybės valdymo galimybės. Išvados ir pasiūlymai.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Kursiniai darbai
Kategorija:
Apimtis:

32 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno Technologijos Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 60.54 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą