Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Vadyba>Kokybės vadyba>Kepyklų analizė visuotinės kokybės vadybos (VKV) požiūriu: "Vilniaus duona" ir "Baker street"
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Kepyklų analizė visuotinės kokybės vadybos (VKV) požiūriu: "Vilniaus duona" ir "Baker street"

  
 
 
12345678910
Aprašymas

Kokybės vadybos savarankiškas grupinis darbas. Apie kepyklą "Vilniaus duona". Vartotojai ir jų segmentai. Tiekėjai. Kompetencija. Valdymo struktūra. Apie kepyklą "Baker street". Vartotojai ir jų segmentai. Tiekėjai. Kompetencijos ir pagrindiniai tikslai. "Baker Street" valdymo struktūra.

Ištrauka

Kepyklos "Vilniaus duona" veiklos pobūdis – duonos kepimas ir pardavimas Lietuvoje bei Baltijos šalyse. Šioje kepykloje kepamos įvairių rūšių duonos:
• Ruginės duonos: tamsios, šviesios ir grūdėtosios.
• Kvietinės duonos: Batonai, kvietinės duonos su priedais, sumuštinių duonos, bandelės, ETNIA bei porcijinės duonelės.
• Džiūvėsiai, traškučiai, vafliai: duonos traškučiai "Finn Crisp", traškučiai, vafliai, malti džiūvėsiai, džiūvėsiai.
• Tradicinių duonų kolekcija: "Palangos" duona (nuo 1959m.), "Vilniaus" duona (nuo 1960 m.), duona "Rugelis" (nuo 1961 m.), "Tradicinis pjautinis" batonas (1973 m.), "Bočių "duona (nuo 1987 m.).

"Vilniaus duona" - rinkos lyderė, nuolat tobulina savo darbą, diegia saugių gaminių ir jų kokybės valdymo sistemą, įgyvendina novatoriškas idėjas. Įmonės prioritetai – stabili gaminių kokybė, jų sauga ir aukšta higienos kultūra.
"Vilniaus duona" kokybę kontroliuoja kiekviename žingsnyje – nuo žaliavų įsigijimo iki gaminių pristatymo klientams. Duona gaminama moderniausiais įrenginiais, pagamintais garsių pasaulio duonos įrangos gamintojų: "Werner Pfleiderer", "Diosna", "Hartmann", "Ipeka", "Rademaker", "Benier", "Alfa Laval" ir kitų.
Įmonės "Vilniaus duona" pagrindinė misija yra tenkinti dinamiškus vartotojų poreikius, palaikyti gerus santykius su tiekėjais, partneriais, konkurentais, klientais, užtikrinti geras darbo sąlygas darbuotojams ir investuoto kapitalo pelningumą akcininkams.
Įmonei "Vilniaus duona" kokybė yra prioritetas. Būdami rinkos lyderiais jie nuolat tobulina savo darbą, diegia saugių gaminių ir jų kokybės valdymo sistemas, įgyvendina novatoriškas idėjas. Tai įrodo šios įmonės gauti apdovanojimai.
2010 metų birželio mėnesį Lietuvos prekybos įmonių asociacija organizavo 2009 metų populiariausios prekės rinkimus. UAB "Vilniaus duona" kepama ruginė duona AGOTA išrinkta populiariausia metų duona tamsios duonos kategorijoje, o kvietinė duona GOJA – populiariausia metų preke šviesios duonos kategorijoje. Taip pat "Vilniaus duona" išrinkta populiariausia duonos tiekėja 2009 metais. ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2011-12-23
DalykasKokybės vadybos namų darbas
KategorijaVadyba >  Kokybės vadyba
TipasNamų darbai
Apimtis7 puslapiai 
Literatūros šaltiniai1
Dydis25.66 KB
AutoriusJulija
Viso autoriaus darbų3 darbai
Metai2010 m
Klasė/kursas2
Mokytojas/DėstytojasA. Žekevičienė
Švietimo institucijaKauno Technologijos Universitetas
FakultetasEkonomikos ir vadybos fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Kepyklu analize visuotines kokybes vadybos (VKV) poziuriu [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 7 puslapiai 
  • Kauno Technologijos Universitetas / 2 Klasė/kursas
  • A. Žekevičienė
  • 2010 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą