Šperos.lt > Vadyba > Kokybės vadyba > Kepyklų analizė visuotinės kokybės vadybos (VKV) požiūriu: "Vilniaus duona" ir "Baker street"

Kepyklų analizė visuotinės kokybės vadybos (VKV) požiūriu: "Vilniaus duona" ir "Baker street"

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.9
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Kokybės vadybos savarankiškas grupinis darbas. Apie kepyklą "Vilniaus duona". Vartotojai ir jų segmentai. Tiekėjai. Kompetencija. Valdymo struktūra. Apie kepyklą "Baker street". Vartotojai ir jų segmentai. Tiekėjai. Kompetencijos ir pagrindiniai tikslai. "Baker Street" valdymo struktūra.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Namų darbai
Kategorija:
Apimtis:

7 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno Technologijos Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 25.66 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą