Įkelti darbą
Šperos.lt
> Vadyba
> Kokybės vadyba
> Maisto produktų saugumo valdymas
Maisto produktų saugumo valdymas
9.8
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Maisto technologija. Produktas kokybės komunikacijoje. Produkcijos kokybė ir jos vertinimas. Nauji reikalavimai produkcijos kokybei. Kokybė ir ją kuriančių veiksnių visuma. Lietuvos maisto kokybės ir saugos tinklas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Vadyba
,
Kokybės vadyba
Apimtis:
18 psl.
Lygis:
5 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Aleksandro Stulginskio universitetas
Failo tipas:
30.99 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Visuotinės kokybės vadyba: ledų ir šaldytų produktų gamybos įmonė
Įmonės asortimento, aplinkos bei teikiamų paslaugų kokybės įvertinimas: tinklas UAB "Čilija"
Maisto higiena ir tyrimai
Įmonės analizė: kavinė "Maisto fabrikas"
Netarifinės tarptautinės prekybos politikos priemonės. Jų taikymą pateisinantys argumentai
Kokybės valdymas (2)
Maisto kokybės ir saugos reikalavimai
Praktikos ataskaita maitinimo įmonėje
Kokybės vadyba (8)
Kokybės vadyba: mokslinių straipsnių apžvalga